Mellandagsrea

Länge sen jag skrev nu igen!. Blir lite så i julen, så mycket att göra! :) Igår var första dagen jag var hemma från Oslo så jag och Alex åkte in till stan för att göra lite ärenden och kolla på rean. Nog för att det var tre dagar in i rean men det fanns ju verkligen INGENTING :( Det finns nästan aldrig några roliga kläder i Karlstad..
Men jag handlande lite saker som inte var på rea endå och lite pyssel, bland annat lite mer rosetter och så, se vad det blev av dom lite längre ner ^^

Föresten! Innan jag åkte hem från Oslo hann jag gå in en kortis på Accessorize, det var 50% på nästan allt! Så himla synd att jag inte hade nog tid att handla mer, de är min absoluta favoritaffär och den finns ju inte här.. Hann köpa ett par jättesöta trosor där endå:

Dom är lite mer rosa än vad som syns på bilden och så står det gorgeous på rumpan x) haha.

Här är vad jag gjorde av mina rosetter, det blev ett armband med rosa rosetter på :) De sitter lite random just nu men jag får fixa det när jag orkar :) Funderade även på att ha vita eller gråa istället för rosa men det är kanske lite för somrigt just nu? Vad tycker ni?




Fick hem mitt I.d Get Started Kit igår också! Ska bli så kul att testa det sen :) Vi hörs senare! Kram


Avatar i 3D

Kom precis hem från bion, har varit och sett Avatar i 3D!
Herregud vilken otroligt underbar film! Och den var perfekt för 3D.
Jag är verkligen helt kär! :D Bästa filmen sen Twiligt kom ut förra året.
Hoppashoppashoppas att det kommer en uppföljare, det skulle bli så bra! :)





Hudprodukter jag VILL HA :)

Nu är det dags för mig att köpa på mig massa nya hudprodukter! jag vet inte hur många olika jag testat men det här tror jag verkligen på! Jag var ju på ansiktsbehandling förra helgen där jag fick massa bra tips, och nu efter jul har jag råd att lägga ut, för det kommer verkligen inte bli billigt..


Produkter från DERMANORD:
1. Gentle Refreshener 250 ml, 165 kr
2. Coldpressed Jojobaoil 30 ml, 130 kr
3. Face Protection 50 ml, 295 kr
4. Olive Cleansing 250ml, 195 kr


I.d Get Started Kit Light, 995 kr

Innehåller:
1. 2 st Foundation SPF 15, Fairly Light och Light -
En foundation i puderform, baserad på bergsmineraler.
2. Concealer Bisque - Concealer som används över/under foundations
3. Warmth All Over Face Color - Rouge som ger din hud en varm solbrun ton
4. Mineral Veil - Transparent fixerande puder, håller makeupen på plats
5. Flawless Application Brush -  Buffborsten ger en lätt till medel täckning och passar utmärkt till alla produkter ovan
6. Max Coverage Concealer Brush - Borste till concealer
7.  Full Flawless Face Brush - Samma modell som  Flawless Application Brush, men en storlek tjockare för ännu mer täckning


Sen funderar jag även på om jag ska köpa en Peeling från Dermanord, det blir nog den här isånafall:


Papaya Peeling 130 ml, 195 kr


En tur i Oslo

Har ganska nyss kommit in från en runda ute i kylan, drog till frognerparken en sväng och tittade, så fint när allt är vitt! :) Det har snöat jättemycket här i Oslo, är upp till en meter på vissa ställen! jätte mysigt :)


På Bislett, Gatan vi bor på.


frognerparken

Nu står pappsen och lagar mat så snart blir det julbord nr.2 :)
Hör av mig igen senare!

Jul i Enebakk

Sådär! Nu har jag chansen att sätta mig ner i lugn och ro och skriva lite :) Åkte till Enebakk utanför Oslo den 23:e och har firat julen där :) Vi var hemma hos mammas pojkvän Rune på hans hytta. Det var så otroligt mysigt!
Såhär såg det ut:



Jag och Alex sov i en liten stuga utanför själva huvudbyggnaden. dvs den till vänster.
Var verkligen ett perfekt ställe att fira julen på :) Och ser ni vad mycket snö!? :D
Nu är iallafall jag och lillasyster hos pappa inne i Oslo, ska stanna här ett par dagar innan det bär hem mot Kil igen.
Min jul har varit jättemysig :) Hur har eran jul varit?

Pyssel, armband och halsband

Nu kom jag hem från stan för cirka 2 timmar sen.. Sen jag kom hem har jag lagat pannkakor, slagit in de sista julklapparna och gjort lite smycken av de nya sakerna jag köpte idag :) Såhär blev det:


Ett armband i silver (funderar på att sätta på lite fina saker på det senare)


Ett armband och ett matchande halsband i silver


Ett silverarmband (samma kedja som ovan) med fruktberlocker som jag gjort själv.

Om någon är intresserad av något är det bara att höra av sig :)

Men nu ska jag börja packa, ska nämligen till Oslo imorgon! Ha det fint tillsvidare, Puss.

Äntligen hemma!

Hann inte skriva på hela dagen igår, var jättemycket stress innan vi åkte hem och när vi väl kom hem hade jag också en del saker att göra. Hann dock gå ut på en promenad med min älskling innan vi åkte ifrån Stockholm :)



Jag och hjärtat ute i kylan


Så här vitt och fint var det i Tyresö :)

Idag har min syster Camilla som numera bor i Göteborg varit här på besök :) Jag har också hunnit med att storstäda hela lägenheten och nu tvättar vi lite. Ska åka iväg till Oslo imorgon för att fira julen där så har endel att stå i innan vi åker. Ska blandannat in till Karlstad och köpa de sista klapparna och även köpa lite pysseltill mig så jag har något att sysselsättta mig med borta i norge :)

Men nu ska jag och Alex gå och handla lite som vi ska ha med oss till norge, hörs senare!
PUSS



Full rulle

Idag har det varit fullt upp hela dagen! Började med att vi åkte på födelsedagskalas hos Alex kusin Amanda som fyllde 11 år. Sen åkte vi hem och jag spelade lite guitar hero (jag är bäst på det nu! :D) medan Alex klippte sig. Sen gjorde vi, eller jag.. pepparkakshus, mitt första på flera år! Så här blev det:

Diggar ni min fina tomt med ferrariparkering eller? xD

Sen kom det över massa folk och vi åt middag. Nu sitter vi och väntar på att Max ska komma. Tänkte bygga snögubbe men det är tydligen inte kramsnö :( bajs på det! Men vi får se vad vi hittar på, får bli något skoj eftersom vi åker ju hem till Värmland igen imorgon.. buhu, gillar ju att vara här.

Men hoppas ni får en go kväll! Puss

Julmys

Har precis kommit upp från Alex källare där vi har spenderat de senaste timmarna med hans kompisar. Tittade på film (Rush hour 3 och Stardust) och tog det lugnt :) Hade inte sett Rush Houre innan men den var verkligen JÄTTEKUL! :D Om ni inte har sett den är det ett måste.
Innan det åt vi middag och delade ut julklappar med hans familj, och det fanns till och med en julklapp till mig under deras lilla gran :D



Ett schampoo och ett balsam från Aussie, det luktade verkligen jättegott! Ska bli kul att testa något nytt :) Och en trisslott, jag vann 50 kronor! :D JEI.

Men nu ska jag och alex kika på film och försöka somna, ska iväg på barnkalas imorgon! Sov gott allihopa! Kram

Härligt skumbad :)

Nu ska det badas! :)





Fika

Nu har vi fikat klart så snart blir det dags för ett bad :)

Kram!

Ansiktsbehandling

Kom precis hem från stan och min Ansiktsbehandling hos Östermalms hurvårdsklinik! Det var helt underbart skönt!
Något som jag absolut kommer fortsätta göra en gång varje säsong :) Fick dock reda på att jag använt helt fel produkter som bara skadat min tydligen känsliga hy, så jag fick riktigt bra tips!

Behandlingen började med en rengöring av ansikte och ögon, fortsatte med peeling och ångbehandling. Sedan klämdes det lite och rengjordes,hon plockade även mina bryn! Fick sedan en oljemassage och efter det en återfuktande ansiktsmask. Avslutade med att jag fick en sista rengöring, några droppar olja och en dagscreme. HUR SKÖNT SOM HELLST! är så otroligt nöjd.

Nu står Alex och gör varm choklad och värmer bullar som vi ska mysa lite med, efter det blir det ett varmt bad :)

Ha en härlig vit Lördag! :) Kram

In mot stan

Ska på åka in mot stan för en Ansitsbehandling Östermalms hudvårdsklinik :) Härligt va!? :)



Ha en fin dag! Kram

Glassen blev räddad!

En av mina berlocker till mitt armband gick sönder idag när jag sov på bussen, toppen på glassen åkte av som ni ser (ringen som sitter ihop med armbandet satt i den) så den lossnade från armbandet..

Men Alex pappa fixade det :D Han gjorde ett hål i struten på glassen och satte fast ringen där istället. Det blev faktiskt mycket bättre än innan! :) Måste bara hem och göra en ny topp till glassen sen blir den kanon!

Nu är Alex på väg hem också så snart blir det sova :) Ska upp hyfsat tidigt imorgon för jag har en tid hos Östermalms hudvårdsklinik för en Ansiktsbehandling imorgon 12.15 :D Ska bli så skönt! Är första gången jag går på något sånt. Berättar mer om hur det var imorgon :)
Men ni får sova så gott! :) Kram

Guitar hero

Hej och hallå!
Jag följde inte med Alex ut ikväll, har ont i huvet och känner mig lite krasslig så har stannat inne och tränat mina Guitar hero skills :D VÄRT!


Bonde söker fru - the end

Har precis kollat klart på Bonde söker fru - sista avsnittet. Man blir ju så glad av att se Thilde och Stefan, de passar verkligen ihop och är så SÖTA! :) Man kan inte låta bli att le när man tittar på dom.
Men Roger altså.. Haha. Finns inte så mycket att säga.. tur att han fick sin Camilla i slutet iallafall x)

Men nu ska jag & Alex spela lite Playstation medan vi väntar på att hans kompisar ska ringa.
Vi tänkte gå ut och pulsa lite i snön innan vi går och lägger oss ikväll :)

Hörs nog senare! :) Kram

Stockholm

Har varit lite dålig uppdatering den senaste dagen men jag har haft mycket att göra med packning och så inför resan som vi gjorde idag :) Jag och Alex har åkt till Stockholm för att hälsa på hans familj och har precis ätit middag. Har fått sätta mig ner i lugn och ro för första gången idag nu :)
Det är verkligen jätteskönt att få komma bort lite, är alltid lika mysigt att komma hit! Är mycket mer snö än hemma i Värmland också, inte ofta det händer! :)

Men nu ska vi ner och kolla på Sista avsnittet av Bonde söker fru :D ha en fortsatt bra fredagkväll!


Sista dansen för iår

Hej och hå nu åker jag och dansar :)



Hörs ikväll! Puss

Kamera vs Utlandsresa

Kom ganska nyss in från kylan, har varit och gjort ärenden och sitter nu och äter varm och god pasta :)
Tittade lite i nyhetsblad och hittade ett jättebra erbjudande hos Expert på den nya kompakta digitalkameran Samsung ST-550.
Om man lämnar in sin gamla kamera så får man den nya för 1000 kronor billigare! Jag har 2 stycken gamla digitalkameror, en som är helt paj och en som tar skumma bilder så det hade ju varit jättebra att lämna in den trasiga om jag hade tänkt att jag skulle köpa en ny kamera :P Men så är ju inte fallet..
Jag försöker spara ihop till en utlandsresa istället. Jag har ju trots allt en väldigt bra digital systemkamera som jag kan använda, lite tumligare men det får jag leva med :P
Nu ska jag iallafall äta upp min mat och sen börja göra mig redo för att åka in till stan, ska försöka hitta en liten julklapp till lilla systeryster och sen ska jag iväg på årets sista dansträning på universitetet :)
Hörs senare! Kram

Godnatt

Har kommit ganska långt på uppsatsen nu, 1 och en halv sida av 4 iallefall :) Trodde det skulle var mycket jobbigare än det var!
Har satt på en av mina gamla berlocker på en kedja också, såg mycket bättre ut då.

Men nu ska jag ner och ta en natt-lussebulle så jag somnar ännu senare än vad jag brukar x)




Sov gott allihopa! :) Kram

Bonde söker fru

Har inte hunnit skriva så mycket idag eftersom jag varit ganska upptagen. Har nämligen gjort massa julkort som tagit lång tid + att jag har börjat skriva på en uppsats om dansens historia till min danskurs på universitetet. Den ska inte lämnas in förens efter jul men det känns ändå skönt att ha börjat så det inte blir såndär sista minuten stress som det brukar bli ;P

Har förövrigt precis kollat klart på Bonde söker fru :D Jag vet! säg inget.. men min mamma har gjort mig beroende. Man kan ju inte rå för att undra hur det går för den rödhåriga lilla gubben eller den söta häst-tjejen som blivit så kär :D

Ni kan ju inte påstå att det är HELT ointressant? :)




Jag tänkte iallefall fortsätta lite på min uppsats nu när jag äntligen är på skrivarhumör :)
Hörs senare! KRAM

Julkort

Har varit och framkallat foto på Celine idag som vi gjort julkort av :)
Hon ser lite rolig ut på näsan eftersom hon precis ätit orange mat, hehe.



Cernitnamn

Har haft lite idétorka på senaste.. Men jag testade något nytt med cernitleran idag, vet inte riktigt hur jag tycker att det gick än. Såhär blev det iaf!
Det är tänkt att det ska vara till halsband, att man sätter fast en kedja i båda ändarna av namnet. Gjorde ett till Celine och passade på att göra ett till mig själv. Tror inte jag kommer anbända det nån gång men det var kul att göra :)



A womens right to shoes

Jag älskar verkligen de här skorna från Wildflower by Kenza! De är verkligen de ultimata partyskorna, hur snygga som hellst! Hade varit grymt att äga ett par men jag har verkligen inte råd, och jag kommer nog inte ha det i framtiden heller :( Bajs på det.. Men jag hoppas att ni har det lite bättre ställt än mig och har råd att lägga till dessa i eran skosamling :D
Ni kanske inte är lika skogalna som jag men de här är verkligen något av det snyggaste jag sett på länge så det blev dags att lägga upp dem här på bloggen nu :) 


Funny night 799 kr hos Shestore.se





Tävling tidningsprenumeration

Glöm inte min tävling om en valfri tidningsprenumeration som fortfarande är igång!
Läs mer om tävlingsregler några inlägg tidigare :)



Eftermiddagspyssel

Har använt tängerna jag köpte tidigare idag! Har satt på mina berlocker som jag gjort på halsband och armband :)


Satte även fast några jättesöta rosor från Panduro (3.50 kr/st) på ett par hängen

Ska ner och äta en lussebulle nu! :) KRAM

Julshopping på stan

Har ganska nyligen kommit hem från stan. Jag mötte upp Joel så gick vi och kikade på julklappar och lite annat skoj :) Hittade några klappar till Alex, ÄNTLIGEN! Började känna mig lite stressad nu med tanke på att vi ska till Stockholm på fredag och vara borta till den 22:a.
Sen Hittade jag även lite klappar till mig själv ^^ Bland annat de här smycke tängerna! Finns i 4-pack hos Panduro för 129 kr, de är inte bara bra att ha utan otroligt söta också :D Köpte lite mer småpysselprylar där också :)

Hittade också ett par örhängen på Ur & penn för bara 29 kronor!



Och tre par läderband från Bikbok för 49 kr.


Söndag

Den här helgen har varit otroligt seg. Har bara varit utanför dörren en enda gång idag och det var för att köpa ostbågar :) Det enda vi har gjort (utanför sängen) under dagen är att baka lussebullar :) GOTT!



Jag orkar inte skriva mer nu är verkligen råseg. Ska krypa ner i sängen och kolla klart på the Holiday som går på 3an :) Godnatt på er!

Filmkväll och pepparkakor

Ligger och myser med film (Big) och äter ostbågar med min älskling ikväll :)
Jag är fortfarande sjukt sliten efter igår så jag behöver verkligen en lugn kväll.


Jag & Alex trötta efter gårdagens ståhej


Tidigare idag bakade vi pepparkakor :) Vi skulle egentligen baka lussekatter också men ingen orkade gå och köpa saffran, hehe.

Lilla Celine var med och bakade sina första pepparkakor, så söt! :)

Men nu ska jag vara lite social och kolla vidare på filmen, God natt på er!

Sliten efter gårdagen

Hej och hallå. Idag är jag helt slut.. Jag har ont ÖVERALLT efter gårdagens dans på eldkonst.
Jag kom dit klockan 3 och kom hem runt klockan 11 på kvällen så det var en riktigt lång dag och många timmar ute i kylan.
Men det var riktigt fint med all dans och konst runt om i hela parken, och även om jag inte var ett så stort fan av våran koreografi så var det ändå kul att få delta :)




En tråkig sak var att alla de andra grupperna fick ha råsnygga sminkningar och upppiffade dräkter, men vi fick se ut såhär, haha xD



Wellwell, men som sagt så hade jag kul ändå! :)


Julkort

Har tagit lite julkort på gullungen nu en snabbis :) Hon är så go! 





Men nu måste jag packa och göra mig redo för att åka till Stan. Måste vara där redan 15.20 för att börja förbereda inför Eldkonst >_< helt värdelöst.. Men ni får ha en härlig fredag allihopa! KRAM

TÄVLING TIDNINGSPRENUMERATION

VINN VALFRI TIDNINGSPRENUMERATION (VÄRDE UPP TILL 450 KR)!

Skulle du själv eller någon du tänkt ge en julklapp vilja ha en tidningsprenumeration? Var då med och tävla hos mig om en valfri prenumeration från Tidningskungen! Om jag själv skulle vinna tävlingen skulle jag välja Cosmopolitan eller ELLE.

På Tidningskungen.se finns över 1300 erbjudanden på både svenska och utländska tidningar. Du får alltid de bästa erbjudandena och dessutom avslutas din prenumeration när du fått det antal nummer du beställt. Så inga krångliga bindningstider att tänka på heller

För att vara med och tävla:
- Skriv som kommentar vilken tidning du skulle välja från Tidningskungen.se
- Bli gratis medlem på Market2Member HÄR om du inte redan är det
(om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)

Tävlingen pågår tom 20 december



Eldkonst

Har kommit hem från dansträningen och sitter och kollar på Glee just nu :)
Tänkte berätta lite om Edlkonst som vi ska uppträda på imorgon. Det börjar kl 20.00 med att man går runt i museiparken och tittar just på eldkonst, dans och musik. Min grupp uppträder efter allting (ca klockan 21.15) inne i museet :) Kom och kolla om ni har tid! Har aldrig varit på det förut men jag har hört att det ska vara riktigt fint :)

Ska fortsätta kolla på Glee nu! :) KRAM


Antagningen

WOHO! Har precis fått veta att jag kommit in på två kurser som jag verkligen vill gå på Karlstads universitet :D
Nämligen Dansterapi och Dans och dansgestaltning grund 3, ska bli jättekul! :) La även till lite kurser som det fanns lediga platser i, en psykologikurs och en till danskurs, kanske blir fler ikväll när jag har lite mer tid.
Ska iväg på dansträningen på Universitetet nu, det är sista gången innan uppvisningen (som är imorgon). Kan berätta lite mer om det senare! :)

Ni får ha en bra eftermiddag! KRAM

Läppglans is the shit

Jag har aldrig varit ett stort fan av läppglans, men nu de senaste månaderna har det kommit MASSVIS av jätte söta i roliga utseenden så man kan ju inte låta bli att börja använda det :D




De går att köpa på bland annat urbanoutfitters.com och bluebox.se.
Annars vet jag att de har endel på Kappahl och H&M
:)


TÄVLING KROPP & SJÄL

VINN KROPP & SJÄL PAKET!

Nu kör jag igång min första tävling tillsammans med Market2Member där ni kan vinna ett underbart Kropp&Själ paket (värde 495 kr)!

Kropp&Själ upplevelsen kommer från Live it - den perfekta julklappen där mottagaren får välja mellan flera hundra upplevelser i hela landet.

Själv gillar jag deras Kropp&Själ box bäst, för vem älskar väl inte en skön behandling, make-up styling eller en spadag..? Men de har även äventyr, mat, motorsport och kultur och många andra upplevelser att välja mellan.


För att vara med och tävla:

- Skriv som kommentar vad du helst skulle vilja ha i julklapp från Liveit.se

- Bli gratis medlem på Market2Member om du inte redan är det HÄR (du måste kunna uppge ditt användarnamn)

Tävlingen pågår tom 13 december 2009



Om du för övrigt tänkt julshoppa något på nätet i år kan du spara massor med pengar genom Market2Member. Allt du behöver göra är att besöka deras sida innan du går vidare till en butik så får du pengar tillbaka på ditt köp. Helt enkelt gratispengar när du shoppar hos t.ex ellos, Apple Store, Nelly, Beauty Planet, Bokus, CDON och hundratals andra kända butiker!

 


Pyssel

Idag har jag tvättat nästan hela dagen, är helt slut.
Har iallafall fått ihop lite mer pyssel nu på kvällen :)


En apelsin


Körsbär med en diamant


Och två nya munkar

Men nu ska jag ta en stund och koppla av med en härlig ansiktsmask och filmen I hennes skor som går på 3an :)

TÄVLING THE HILLS

Var med här och tävla om en The Hills-box! :)

Jag har bara sett ett avsnitt när jag var bortrest (där hade de MTV) och jag har tyvär inte det hemma. Men jag tyckte att det var jättebra och det skulle vara jättekul att ha en ny serie att titta på :)
Har nog kollat igenom min Sex and the City box över 10 gånger! haha :D Så det skulle som sagt vara roligt med något nytt att titta på :)

























Spännande avslut på dagen

ÅåÅåå var det nån som såg desperate housewifes ikväll!?
Herregud vilket spännande slut! Jag längtar jättemycket tills nästa vecka :D

Men jag måste skynda mig lite nu för Alex kommer snart men jag tänkte lägga ut lite bilder på det jag gjort idag. Har varit lite kreativ och pysslat lite :)


2 berlocker av cernitlera, en muffins/glass och ett äpple.


Ett vanligt silverarmband som jag flätade in ett svart band i, och satte dit en svart rosett.


Hoppas att ni har haft en bra dag! KRAM


Fönstershopping

Sitter och fönstershoppar lite på internet just nu, så mycket fint!
Jag ÄLSKAR verkligen det som finns i butikerna nu, det var länge sedan jag kände så.
Sommarens 80-tals comeback var ju ingen hit för min del iallefall (även om jag äger X antal chinos) hehe.

Hittade iallefall lite fina linnen på Topshop, och även ett par råsnygga ♥SKOR♥! hihi
Och vill ni hitta jättefina smycken för ett bra pris borde ni besöka Cocoo.se, armbanden nedan är därifrån :)





♥ Rosa linne (asymmetric panel zip west) från topshop ca 300 kr
♥ Svarta (ankle chain heels) från topshop ca 750 kr
♥ Enkla nitarmband i gult och blå/lila från Cocoo 195 kr
♥ Svart flerradigt nitarmband från Cocoo 195 kr

villha villha VILLHA! :D


Home sweet home

Idag kom mamma och lilla skruttan hem :)
De har varit borta i över en vecka så det är skönt att ha dem hemma igen.
Men nu måste jag skynda mig att äta frukost för jag ska vara hos tandläkaren om 20 minuter. PUSS! :)


Shoppashoppashoppa :)

Idag har jag varit på stan och letat efter den perfekta julstjärnan. Det var i princip omöjligt tills jag gick in på Boulevard hittade en både billig OCH fin :) Helt fantastiskt! Köpte även lite mer cernitlera, en basic kofta från Gina, en sista julklapp till lilla mamma och en ljusslinga med hjärtan från Åhlens, hur söt som hellst! :)



När jag kom hem pysslade jag lite med mina nya leror. Tidigare har jag ju gjort mest örhängen men idag testade jag att göra berlocker istället, blev ganska nöjd faktiskt! :)



Muffins


En munk och en glass


Och lite random sådär, en banan :)


Nu kom Alex hem från jobbet så vi ska laga lite kvällsmat, PUSS på er! :)

Andra advent

Är det verkligen redan andra andra advent!? Det känns inte..
Jag har inte fått någon riktig julstämning än, jag har inte ens en ljusstake eller stjärna i mitt fönster.
Och nästa helg är det lucia, LUCIA? jag kan knappt förstå det.
Men då ska det iallafall bakas lussebullar och pepparkakor så då kanske man äntligen får lite julkänsla :)
Julen är ju den absolut bästa högtiden som finns så det är bäst för den att den märks snart!
Jag får nog åka in till stan och köpa en fönsterstjärna imorgon :)




Idag vaknade jag iallafall klockan 15 x) jag förstår inte hur jag kunde sova så länge!
Jag trodde att jag hade gjort mig av med den sommarlov-vanan, men den verkar vara påväg tillbaka.. Jag som hade stora planer för dagen.. jag skulle städa, ta ett fotbad, och göra lite mer nya zernitsmycken :) Så skulle Alex komma runt 7, men han bestämde sig för att komma två timmar tidigare istället så vi har lagat pannkakor och myst lite framför teven ikväll :)



Är det någon som vet varför det inte var något Hål i väggen ikväll? :O
Jag som för första gången satt frramför teven och väntade på att det skulle börja..
Dåligt..
Men nu ska jag sega lite mer framför teven, och sen sova! :)

Sov gott!

Kan inte sova..

Sitter uppe och kan inte sova..
Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på några örhängen som jag gjort av zernitlera lite då och då de senaste veckorna :) Är inte helt nöjd men övning ger färdighet så det är väl bara att fortsätta hålla på!



hjärtan, prinsesstårtor och polkagrisar



glassar och muffins



rosor i olika färger



rosa rosor och lila blommor


hoppas ni sover gott!

Sjukling

Tjolahopp! Är fortfarande sjuk idag så nu sitter jag framför teven och dricker min julmust ^^
Har även kollat lite kläder på internet.. är så sugen på att shoppa!
Något jag verkligen vill ha är Kenzas handväska och hennes vårjacka som kommer ut i slutet av Januari :)
De är så sjukt snygga!



Julhandel

Idag har jag varit i stan med Alex och handlat de första julklapparna :)
Det var så roligt att komma hem sen och slå in allihopa :D
jag älskar verkligen att slå in paket!

Sen jag kom hem har jag hunnit vara så duktig att gå och handla och laga en ordentlig middag också.
Tummen upp på det. Trodde inte jag skulle orka eftersom jag fortfarande är lite sjuk och var helt slut när jag kom hem från en dag på stan.
Men nu ska jag öppna julmusten och lägga mig tillrätta framför tvn :)

Hoppas ni får en bra kväll! :)




Var med och tävla!

Var med och tävla här: http://julaftonsmorgon.blogg.se/ för en sprillans ny mobil! :)



Jacks n' Jokers releasefest!


Hej&Hallå! Igår var jag och Alex på Jacks N' Jokers releasefest på Glada ankan.
Mysig utekväll trots att vi var trötta och småsjuka!
Alex lyckades smitta mig ännu mer tills idag så vi har tagit det lugnt hos Johan under dagen och sen åkte jag till  universitetet för årets sista dansträning.
Vi har uppvisning nästa vecka om någon vill komma och titta, kan berätta mer om det senare :)

Nu har vi kollat på Glee och ska laga en sen middag, fiskpinnar och ris idag igen
(fortfarande det enda vettiga jag har hemma)

Men ni får sova gott! :)



frostfrostfrost

Hej!
Har ganska nyligen kommit in från en fotorunda ute i kylan :)
De är så fint ute när det är frost och allt är vitt! Och man slipper snöslasket dagen efter ;)
Dessutom har solen skinit idag så det har varit jättemysigt att gå ute.
Sitter just nu och värmer mig i soffan under en filt och funderar på att laga mat snart..
Hm, har inget hemma förutom fiskpinnar så det får det nog bli!

Ikväll ska jag och min älskling iväg på Jacks n' Jokers demo-releasefest på Glada Ankan.
Blir nog trevligt!
Men nej nu är det dags för käk!



RSS 2.0