Nagel-pyssel

Jag köpte massa fint nagel-pyssel när jag var i Thailand som jag knappt orkat använda än, det tar ju trots allt lite tid att få det fint. Men igår satte jag mig ner och fixade till mina tumnaglar lite smått, blev faktiskt riktigt nöjd.202020202020!

Igår fyllde jag 20 år, det ni! Jag har fått LITE åldersångest men förhoppningsvis kommer det släppa när jag inser hur skönt det är att vara 20 och upptäcker att möjligheterna har blivit lite fler. Jag fick en ny kompakt digitalkamera som rockar fett! Om någon av er är sugna på att köpa en ny kamera så röstar jag på den här.

CASIO EXILIM EX-Z90


Påsk "lovet" so far

Nu är det ju så att jag inte har lov eftersom jag inte har så mycket att vara ledigt från, men jag passar på att slappa och njuta lite extra i alla fall. Lovet förjade bra med awesome helg, tog det väldigt lugnt på Fredagen, festade till det på Lördagen och åt pizza och tog det lugnt med Joakim på Söndagen, kan det bli bättre? Jag tog massvis av kort under lördagen och tänkte att jag skulle dela med mig lite, jag som har varit så dålig på att fota på senaste har äntligen kommit igång lite smått.
Hoppas ni hade en lika bra påskhelg som jag!
PUSS

RSS 2.0